Totaalpartner in ruwbouw

We ontvangen graag uw bouwplannen en voeren het samen uit. Leg gerust uw bouwideeën voor uw huizen of kantoren voor aan Algemene Metselwerken Dave, wij helpen u graag met het vinden van de meest duurzame materialen.

Contacteer ons  0494 11 11 64

Ruwbouwwerken

Algemene Metselwerken Dave staat bekend om zijn reputatie op het gebied van ruwbouw. Wij bieden een balans tussen esthetiek, structurele stabiliteit en de hoogste materiaalkwaliteit. Ons conceptplan wordt gemaakt met uitzonderlijke nauwkeurigheid. Wij geloven dat het materiaal dat gebruikt wordt voor het bouwen van casco constructies de nodige sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit moet bezitten, zodat we allemaal tientallen jaren zonder zorgen in onze mooie huizen kunnen wonen. 

Gedeeltelijke tot Volledige Woning

Bij ons komen verschillende bouwprojecten binnen, en we aanvaarden een breed scala aan werken, van het bouwen van een heel huis of kantoor vanaf nul tot de uiteindelijke gevelsteen of zelfs decoratief metselwerk. Van gedeeltelijke werken tot volledig afgewerkte structuren, afhankelijk van de behoeften en voorwaarden van onze klant. Eerst bespreken we het bouwplan met onze klant om vervolgens de meest efficiënte manier te bekomen, rekening houdend met de tijd en het budget. 

Beheersing van verschillende technieken

De jarenlange ervaring van David Hellemans heeft hem verschillende technieken van metselwerk geleerd, en voor de allereerste keer heeft hij besloten om de klassieke manier te gebruiken, namelijk de bekende voegen. Afhankelijk van de bouwstijl, is lijmen ook een optie zodat er geen voegen ontstaan tussen de gevelstenen. Al zijn technieken worden toegepast met het sterkste materiaal dat altijd water- en vuurbestendig is. Regelmatig goed onderhoud is nog steeds zeer aan te raden, zodat het decennialang in zijn beste staat blijft.

Contact en vrijblijvende offerte

We ontvangen graag uw bouwplannen en voeren het samen uit. Leg gerust uw bouwideeën voor uw huizen of kantoren voor aan Algemene Metselwerken Dave, wij helpen u graag met het vinden van de meest duurzame materialen. Onze expertise in metselwerken en maatwerk in Heist-op-den-Berg en omgeving heeft al meer dan 17 jaar vele klanten geholpen. Regel nu een afspraak met de metser of bekijk de recente realisaties om u te inspireren.

Contacteer ons

David Hellemans

Bel ons voor de bouw van uw complete nieuwbouw of voor het plaatsen van een aanbouw.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0494 11 11 64
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0870.185.416

Contacteer ons

E-mail of bel vandaag nog, telefonisch tussen 7 en 20 uur, en ontvang een vrijblijvende offerte na een bezoek ter plaatse.

[email protected]
Lostraat 69, 2220 Heist-op-den-Berg

Gratis offerte

Je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek. We bieden ook adviesdiensten aan voor uw bouwprojecten. Onze manager David komt graag naar je toe om je droomhuis of -kantoor te realiseren.