Karweiwerken

Het graven van sleuven voor wachtleidingen of het vervangen van een riooldeksel zijn van die typische karweien die nu snel verholpen zullen worden.

Contacteer ons  0494 11 11 64

Bel ons voor regelmatig onderhoud 

In de loop der jaren is schade aan onze eigendommen onvermijdelijk. Maar we kunnen regelmatig onderhoud plegen om dure reparaties te voorkomen, de veiligheid van ons gezin te garanderen, de waarde van ons huis te verhogen en de levensduur van ons eigendom te verlengen. Bij Algemene Metselwerken Dave doen we ons best om regelmatig onderhoud uit te voeren en huiseigenaren op lange termijn geld te besparen. 

Metselen

Onze vaste klanten zijn particulieren en bedrijven, maar dat betekent niet dat we geen kleinere projecten aannemen. Als ervaren metser kunt u de hulp van de firma uiteraard inroepen voor kleinere herstellings- en metselwerken. Het gaat onder andere om het herstellen van kapotte en losliggende stenen. Ook een tuinmuur verder aanbouwen of een brievenbus metselen behoort tot de mogelijkheden. 

Handige Klussen

Sommige kleine klusjes kunnen we zelf doen, maar we hebben niet altijd de tijd. Het voordeel door beroep te doen op Algemene Metselwerken Dave voor deze karweiwerken in Heist-op-den-Berg en omstreken is dat klussen die blijven liggen handig worden weggewerkt. Het graven van sleuven voor wachtleidingen of het vervangen van een riooldeksel zijn van die typische karweien die nu snel verholpen zullen worden. 

Verover het onmogelijke

In de loop der jaren hebben we verschillende projecten van verschillende grootte gedaan. We geloven dat grote of kleine projecten hun uitdagingen hebben. We staan open voor alle samenwerkingsprojecten. 

Contact en vrijblijvende offerte

Onze CEO David Hellemans biedt ook adviesdiensten aan. Wie van plan is te gaan bouwen, renoveren, verbouwen of metselwerk op maat nodig heeft, kan ons vandaag bereiken via e-mail of telefoon.

Contacteer ons

David Hellemans

Bel ons voor de bouw van uw complete nieuwbouw of voor het plaatsen van een aanbouw.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0494 11 11 64
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0870.185.416

Contacteer ons

E-mail of bel vandaag nog, telefonisch tussen 7 en 20 uur, en ontvang een vrijblijvende offerte na een bezoek ter plaatse.

[email protected]
Lostraat 69, 2220 Heist-op-den-Berg

Gratis offerte

Je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek. We bieden ook adviesdiensten aan voor uw bouwprojecten. Onze manager David komt graag naar je toe om je droomhuis of -kantoor te realiseren.