Totaalpartner in metselwerk

Bel nu Algemene Metselwerken Dave voor al je vragen. Na het bespreken van de plannen ontvang je een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons  0494 11 11 64

Bouw en renovatie? Vraag het aan uw metselaar 

Of je nu een ruwbouw of een brievenbus wil bouwen, bij Algemene Metselwerken Dave uit Heist-op-den-Berg ervaar je bij elk project dezelfde klantvriendelijke service en kwalitatieve afwerking. Met passie voor het vak werkt metselaar Dave Hellemans uw kleine en grote bouwplannen uit. 

Kleine metselwerken

Kleine metselwerken of herstellingen zijn even divers als de klussen die de aannemer voor jou uitvoert:

  • Een tuinhuisje
  • Een brievenbus
  • Palen voor het bevestigen van poorten
  • Een stenen barbecue
  • Losse stenen repareren of vervangen
  • -... 

Veelzijdige bouwwerken

Een huis of een aanbouw metselen, nieuwe binnenmuren plaatsen of een tuinhuis oprichten, het verloopt allemaal vlot met één aannemer. 

Contact

Zoek niet langer naar de juiste metselaar voor uw werken. Contacteer Algemene Metselwerken Dave voor al uw vragen. Na het bespreken van de plannen ontvangt u een vrijblijvende offerte. U kan reeds een kijkje nemen bij de recente realisaties.

Contact en vrijblijvende offerte

Er zijn veel opties, maar de enige die zich heeft bewezen is Algemene Metselwerken Dave. Zijn reputatie rond Heist-op-den-Berg in Antwerpen en Vlaams-Brabant, is onbetwistbaar. Bel nu Algemene Metselwerken Dave voor al je vragen. Na het bespreken van de plannen ontvang je een vrijblijvende offerte. Je kan alvast een kijkje nemen naar de recente realisatie. 

Contacteer ons

David Hellemans

Bel ons voor de bouw van uw complete nieuwbouw of voor het plaatsen van een aanbouw.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0494 11 11 64
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0870.185.416

Contacteer ons

E-mail of bel vandaag nog, telefonisch tussen 7 en 20 uur, en ontvang een vrijblijvende offerte na een bezoek ter plaatse.

[email protected]
Lostraat 69, 2220 Heist-op-den-Berg

Gratis offerte

Je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek. We bieden ook adviesdiensten aan voor uw bouwprojecten. Onze manager David komt graag naar je toe om je droomhuis of -kantoor te realiseren.