Totaalpartner in renovatiewerken

Algemene Metselwerken Dave staat voor je klaar om je de beste diensten te presenteren voor metselwerken, maatwerk en renovatie rond Heist-op-den-Berg in Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Contacteer ons  0494 11 11 64

We geven je woning een frisse, nieuwe look 

Naast de algemene metselwerken staat Algemene Metselwerken Dave ook bekend om zijn grootste renovatiewerken. Deze renovaties kunnen zeer divers zijn, zoals het vernieuwen van gevelstenen, of het bouwen van interieurs tot het vervangen van verouderde constructies. 


Renovatiewerken 

Algemene Metselwerken Dave kan ook renovaties uitvoeren binnenshuis. Binnenhuisrenovatie omvat (maar is niet beperkt tot) het uitsnijden van ramen in gevels, het maken van deuropeningen en doorgangen of het plaatsen van dragende steunbalken. We doen ook slaapkamer-, badkamer-, keuken- en woonkamerrenovaties voor verbeterde functionaliteit en moderne uitstraling. 

Buiten stenen leggen

Het uiterlijk van je buitengevel is belangrijk en Algemene Metselwerken Dave kan je helpen om de esthetische elementen optimaal te regelen en ook om het beste gevelmateriaal te kiezen dat water- en hitte bestendig is. Een nieuwe gevel betekent ook dat we de oude gevel moeten afbreken. We raden onze klanten aan om hun favoriete gevelsteen te kiezen om opnieuw te kunnen gebruiken als de buitengevel.

Contact en vrijblijvende offerte

Nu beschikt u over een betrouwbaar, puur vakmanschap voor uw renovatiewerken. Algemene Metselwerken Dave staat voor je klaar om je de beste diensten te presenteren voor metselwerken, maatwerk en renovatie rond Heist-op-den-Berg in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Maak een afspraak die past in uw agenda en renoveer nu uw droomhuis of kantoor.

Contacteer ons

David Hellemans

Bel ons voor de bouw van uw complete nieuwbouw of voor het plaatsen van een aanbouw.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0494 11 11 64
E-mail: [email protected]
BTW:BTW BE 0870.185.416

Contacteer ons

E-mail of bel vandaag nog, telefonisch tussen 7 en 20 uur, en ontvang een vrijblijvende offerte na een bezoek ter plaatse.

[email protected]
Lostraat 69, 2220 Heist-op-den-Berg

Gratis offerte

Je kunt ook een afspraak maken voor een gesprek. We bieden ook adviesdiensten aan voor uw bouwprojecten. Onze manager David komt graag naar je toe om je droomhuis of -kantoor te realiseren.